Slagerij - Traiteur Bekaert

Slagerij-Traiteur Bekaert

Theing Thai by Catering Cedric en Manipa

Catering diensten

Culinaire gerechten komen afhalen mogelijk vanaf 2 personen

Een klein overzicht van ons assortiment

Voorgerechten

- Scampi maison

- Kikkerbilletjes in de room of look

- Asperges op vlaamse wijze (seizoen)

- Gegrilde gamba's

- Thaise loempia's

- Vispannetje van het huis

- Coquilles saint-Jacques (komen eten)

- Garnaalcocktail

- Krabcocktail

- Garnaalkroketjes van het huis

- Kaaskroketjes van het huis

- Trio van zalm, heilbot & scampi

Pastas

- Spagetti bolognaise

- Lasagna bolognaise

- Pasta met ham

- Pasta pepperonata

- Killo Killer 

- Macaroni met ham

- Pasta quatro formaggi

- Pasta carbonara

- Pasta met zalm

Hoofdgerechten

- Scampi maison

- Speenvarkenfilet in mosterdsaus

- Varkensgebraad archiduc

- Gebraden rosbief in jussaus

- Opgevulde kip met rode port

- Opgevulde kalkoenrollade met veenbessen

- Kalkoenrollade in roze pepersaus

- Eendenborstfilet in sinaasappelsaus

- Lamscoteletjes met look

- Lamsboutsneden met mosterdsaus

- Hertekalffilet in veenbessen saus (seizoen)

- Gegrild opgevuld speenvarken (+- 30 personen)

- Parelhoenfilet in een sausje van de chef

- Mechelse koekoekfilet in een sausje van de chef


Dessert

- Dessertenbordje met eigen creaties

- Ijslam (gemaakt met ambachtelijke roomijs)

- Dessertenbuffet

- Diverse soorten huisbereide nagerechten mogelijk, vraag ernaar!

Soepen

- Tomatensoep met balletjes

- Pompoensoep (seizoen)

- Kervelsoep

- Aspergesoep (seizoen)

- Wortelsoep

- Erwtensoep met ham (seizoen)

- Kippensoep

- Minestronesoep

- Preisoep

- Groentensoep

- Tom Yam Kung (Thaise scampi soep)

- Tom Yam Kai (Thaise kippensoep)

- ...

Culinaire schotels

- Moussaka

- Gehaktschotel bloemkool - brocoli

- Zuiderse gehaktschotel

- Italiaanse gehaktschotel

- Chinese kip

- Tjap-Tsoi

- Varkensreepjes Shianghai

- Kip in Jungle curry (Thais)

- Inktvis in rode curry (Thais)

- Krokodil in Jungle curry (Thais)

- Thaise gebakken rijst

- Vol au vent van de chef

- Stoofvlees van de chef

Specialiteiten

- Warme beenham met jagersaus (aanrader!)

- Gegrilde opgevulde kipfiletjes

- Rundstong in tomatensaus

- Kalfstong in madeirasaus

- Asperges op wijze van de chef

- Côte à los (2 personen!)

- Gegrilde entrecôte

- Steak au poivre

- Gegrilde brochettes

- Gegrilde ribfiletcoteletjes

- Gebraden varkenshaasje op wijze van de chef

- Opgevuld varkenshaasje met kruiden van de chef

- Ambachtelijk gemaakte bloedworsten

- Scampi van de chef (licht pikant)

- Verse heilbotfilet in mousseline



Alles wordt zelf gemaakt

Al onze gerechten worden door ons zelf gemaakt, met verse kruiden, verse ingrediënten en we willen jullie steeds de beste kwaliteit bieden. Daarom vragen wij u vriendelijk indien u een bepaald gerecht wenst te bestellen dit minstens 2 tot 3 dagen op voorhand te doen. Zodat wij voldoende tijd hebben om de juiste ingrediënten in huis te halen om uw favoriete gerecht te bereiden. Wij gaan voor vers, u toch ook?